Viago

2.00лв.

Сравни

Описание

Независимо дали се намирането във вашия или чужд град, локализирате ресторант в собствения си квартал, или търсите най-краткия маршрут до дома, víago е готов да ви помогне. Той е лесен за използване и включва функции, които няма да намерите в безплатни приложения – плюс възможност за добавяне на допълнителни, който може да получите само от Garmin.

Международна Карта  & Регионална Навигация

 

Търсене на адреси и разглеждате точки на интерес в международен план, където е достъпно на картата данни. Отидете надясно до дестинации в региона си, с безплатни гласови инструкции завой-по-завой, независимо дали пътуват с автомобил или пеша. Можете дори да планирате цялото маршрути с множество спирки. Нашите онлайн карти винаги разполагат с налични най-новите данни на картата и не се нуждаят от място за съхранение на вашето устройство.

 

 

 

 

 

 

 

Lane Assist с фотореалистичен Junction Views

 

Знаете в коя лента да бъде преди да е станало твърде късно с Lane Assist и виждате реалистично изобразяване на предстоящите възли, изходи и пресичания на магистралата с фотореалистичен изглед.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Трафик и информация за скоростта

 

Виж ограничението на скоростта за пътя на който се намирате, както и своята ​​собствена текуща скорост. Цветна информация на дисплеи за движение на картата, за да ви покажа, къде можете да срещнете проблеми.

 

 

 

 

 

 

 

ПОДОБРЕТЕ ВАШИЯ ОПИТ

 

Допълнителни подобрения позволяват да добавяте способностите, които желаете да ви помогнат да достигнете до мястото, където отивате.

 

 

 

 

Maps to Go

Изтегляне пълнофункционална карта за вашето устройство, така че не сме оставени на милостта на клетъчен прием или ограничение на плана ви за данни. Насладете се това да пестите място на вашето устройство, като съхранявате само картите, от които се нуждаете. Изберете Maps, за да видите за един регион или свалете всички налични региони наведнъж.

Sound & Buildings

Добавете 3-D сгради и забележителности на картите си, за да ви помогнат при ориентация. Изговорими имена на улици ви позволяват да се движите по-добре, без да сваляте вашите очи от пътя.

 

 

 

 


Мобилни предупреждения на живо

 

Получавайте уведомление за мобилни камери за скорост, който са докладвани от колеги шофьори. Тази общност на базата на скоростта ви позволява да докладвает и потвърдете разположения на камери за скорост, за да направят услугата още по-добре. Изисква Maps to go. Не се разрешава във всички страни.

 

Безопастност

Виж предупрежденията за скорост и  получавайте предложения за алтернативен маршрут (като най-бързо в сравнение с най-краткия маршрут). Комплектът за безопасност също така осигурява предупреждения за училищни зона и насоки за активна лента. Изисква Maps to go.

 

 

 

 

 

Garmin Real Directions™

Получавате изговаряне на посоката, като от приятел, за да  видите забележителности, сгради и светофари. Изисква Maps to go.

 

Трафик на живо

Получавате в реално време – потока на трафика и инциденти. Сигнализирането ви позволяват да знаете за препядствия преди те да са се превърнали в проблем и ви пренасочва около тях .

 

 

 

 

 

 

ПАНОРАМЕН 3D ИЗГЛЕД

 

Вижте терена около вас, включително планини, хълмове и долини. Изисква Maps to go.

 

 

Безплатен бонус пакет
Само за iPhone

 

Персонализиране на външния вид на вашето приложение с различни теми и икони за превозни средства само чрез споделяне на някои основни данни, като имейл адреса, за да можем да ви държа в течение за нови продукти и иновации.

 

 

Brand