BlueChart® g2 за други морета и региони

389.00лв.

Сравни

Описание

Цената е за карта от версия REGULAR. Можете да поръчате по-подробни карти или карти с по-малко детайли от следните разновидности:

BlueChart® g2 XSMALL – цена 194 лв.

BlueChart® g2 SMALL – цена 252 лв.

BlueChart® g2 LARGE – цена 487 лв.

BlueChart® g2 XLARGE – цена 683 лв.

Навигация във вътрешни води както в открито море

Нов плавателен сезон, нова Garmin BlueChart актуализация. В непрекъснатите усилия да предлагаме най-актуални морски карти, Garmin Европа има удоволствието да Ви съобщи, че са достъпни нови актуализации за BlueChart g2 и g2 Vision, версия 2014.5, заменяща предишниата 2013 версия. Добре познатите BlueChart g2 и g2 Vision карти са допълнени и готови за работа с нашите морски и преносими уреди с много ползи за потребителите. В BlueChart v2013, Garmin с гордост предлага популярни дестинации във вътрешните води на цяла Франция, Германия и Холандия.

     

 

Подобрения в BlueChart g2 & g2 Vision версия 2013

  • Множество обекти и важна информация за мореплавателите за целия свят
  • Над 3700 обекти са добавени за Средиземно море и вътрешните води на Европа
  • Добавяне на нови европейски региони:
  • EU060R – Германия, вътрешните води
  • EU061R – Франция, вътрешните води
  • GR506S – Крит – Кипър (гръцки имена за Кипър)

 

Когато искате да прекарате повече време на вода и сте екипиран с ръчен GPS приемник, BlueChart® g2 е картографията, на която може да разчитате. Garmin предлага BlueChart на micro/miniSD, което може да поставите в съвместимия си ръчен GPS приемник.

Подобрено изобразяване на детайлите

BlueChart g2 морските ни карти Ви предлагат четливост и яснота при изобразяване на морските обекти. Подробностите се изобразяват при различни нива на мащаба, за да се избегне натрупване на обекти. Картата се движи плавно заедно с Вашето движение по водата.

В допълнение към базовите световни морски карти, тук ще откриете и приливните станции, подводните течения, дълбочинните контури, риболовни карти, IALA символи и знаци. BlueChart g2 има подобрено преминаване от мащаб в мащаб, плавно и без прекъсвания, както и естествено продължаване на маршрута при преминаване от карта на един регион към карта на друг.

Персонализиране на екрана

BlueChart g2 има възможност за сепариране на дълбочините по цвят. Функцията се нарича Safety Shading. Тя Ви позволява да зададете дълбочина, която смятате за граница на безопасност за Вашия плавателен съд и водите, които са по-плитки от тази дефинирана дълбочина, ще се изобразяват в цвят, за да сте сигурни, че ще забележите това на картата.

При риболов, картите ни имат за цел да подчертаят дълбочинните контури с по-малко визуална бъркотия на дисплея, която е излишна при риболов.

Предлагаме и възможност за избор между 2-D директен изглед отгоре или 3-D “поглед над борда” за по-лесно ориентиране и отчитане по картата.

За да проверите дали картата е съвместима с Вашия уред, идете в раздел Продукти.

За да изберете каталожния номер на региона, който Ви интересува, проверете тук.

Brand